De winkel aan de Vismarkt

Onze winkel vind je midden in ons Stadsie aan de Vismarkt op nummer 2. Je herkent de winkel aan de gele kozijnen en de gevulde authentieke houten kratjes op de stoep. Bij ons haal je je lokale boodschapjes voor het ontbijt, de lunch en de borrel. Wij stellen de lekkerste en lokaalste borrelpakjes en kadootjes voor je samen en geven specifiek bier, wijn en cider advies.

De special van de winkel is het Broodje Locals. Hét lokaalste vers belegde broodje van de stad en ze zijn verDOMd lekker. Wij combineren met onze producten bijzondere broodjes die je soms nog niet eerder op een menukaart hebt zien staan. Zowel vegetariërs, veganisten als vleesliefhebbers kunnen bij ons een heerlijk broodje uitkiezen die de smaakpapillen verrast! Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten die ook binnen het lokale, duurzame of biologische plaatje passen.

Bij de Locals winkel koop je dus lokaal en met een gerust hart!

 

Begin 2022 hebben wij een crowdfunding gedaan zodat wij o.a. de winkel kunnen verbouwen. De eerste machines en apparaten zijn besteld en de verbouwing staat geplant voor juli. De winkel is dan een paar dagen dicht, maar mogelijk verkopen wij via de deur nog je houdbare dagelijkse boodschappen. 

WANNEER KAN JE DE NIEUWE WINKEL BEWONDEREN?

OVER

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
KOM DE NIEUWE WINKEL BEKIJKEN OP VISMARKT 2

Wat is een Broodje Locals? Zie hier ons menu!

locals menu