De winkel aan de Vismarkt

Onze winkel vind je midden in ons Stadsie aan de Vismarkt op nummer 2. Je herkent de winkel aan de gele kozijnen en de gevulde authentieke houten kratjes op de stoep. Bij ons haal je je lokale boodschapjes voor het ontbijt, de lunch en de borrel. Wij stellen de lekkerste en lokaalste borrelpakjes en cadeautjes voor je samen en geven specifiek bier, wijn en cider advies.

De special van de winkel is het Broodje Locals en de Locals Tosti. Hét lokaalste én (volgens ons) het lekkerste vers belegde broodje van de stad. Wij combineren met onze producten bijzondere broodjes die je soms nog niet eerder op een menukaart hebt zien staan. Zowel vegetariërs, veganisten als vleesliefhebbers kunnen bij ons een verrassend broodje uitkiezen die de smaakpapillen verrast! Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten die ook binnen het lokale, duurzame of biologische plaatje passen.

Bij de Locals winkel koop je dus lokaal en met een gerust hart!

Hohohooo het is bijna kerst. De Kerst bestellijst staat weer open. Wij hebben van alles voor het ontbijt, de brunch, de borrel en natuurlijk zoetigheid voor tussendoor! Hieronder vind je meer informatie en de knop naar de bestellijst. 

De Kerst bestellijst sluit over:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Waar vind je onze winkel?