De winkel aan de Vismarkt

Onze winkel vind je midden in ons Stadsie aan de Vismarkt op nummer 2. Je herkent de winkel aan de gele kozijnen en de gevulde authentieke houten kratjes op de stoep. Bij ons haal je je lokale boodschapjes voor het ontbijt, de lunch en de borrel. Wij stellen de lekkerste en lokaalste borrelpakjes en cadeautjes voor je samen en geven specifiek bier, wijn en cider advies.

De special van de winkel is het Broodje Locals en de Locals Tosti. Hét lokaalste én (volgens ons) het lekkerste vers belegde broodje van de stad. Wij combineren met onze producten bijzondere broodjes die je soms nog niet eerder op een menukaart hebt zien staan. Wij werken op het moment met het brood van bakkerij Lavett. Zowel vegetariërs, veganisten als vleesliefhebbers kunnen bij ons een verrassend broodje uitkiezen die de smaakpapillen verrast! Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten die ook binnen het lokale, duurzame of biologische plaatje passen.

Bij de Locals winkel koop je dus lokaal en met een gerust hart!

Bestellen kan natuurlijk ook! 

Wij maken een onderscheid in catering en kleine zakelijke/particuliere bestellingen. Maak voor catering aanvragen gebruik van ons bestelformulier op de Catering pagina. Download het document, vul hem in en mail hem naar info@localsutrecht.nl. Je krijgt een bevestiging via de mail zodra wij je order verwerkt hebben. Dat wordt smullen! 

Uber Eats 
Vandaag bedacht dat je een paar broodjes bezorgd wilt hebben thuis/op werk? Bestel dan via Uber Eats! Voor Uber Eats bestellingen boven de 15 broodjes hebben wij 1 uur extra nodig, dat heeft te maken met de lunch spits en dat wij vaak in ons uppie jullie legendarisch lokale broodjes smeren en verkopen in de winkel. Gelukkig is geduld een schone zaak! Houd daar rekening mee tijdens het bestellen. TIP: Plaatst de bestelling ‘s ochtends en stel een latere bezorgtijd in. 

Kom je via het water en betaal je vooraf of op factuur? Dan kunnen wij een mandje laten zakken op het water vanaf de Vismarkt. Makkelijk toch?!

Waar vind je onze winkel?