Wij zijn voorlopig met het seizoenspakket gestopt

No data was found

Laat je elk seizoen verrassen met een lekker, lokaal en leerzaam pakket. Wij zorgen ervoor dat jij kan genieten en dat onze lokale makers meer zekerheid hebben.

  • 4 pakketten per jaar
  • 100 % lokaal
  • Educatief krantje vol recepten en verhalen
  • Thuis bezorgd door De Fietskoerier of op te halen in onze gezellige winkel
  • In drie varianten verkrijgbaar: vlees, vegetarisch of veganistisch (tussendoor wisselen van variant is altijd mogelijk!)
  • Komt het een keer niet uit? Wissel een seizoenspakket in voor een Paas- of Kerst editie. Dit jaar (2022) stellen wij geen kerstpakket samen, maar kan je wel je boodschappen via een bestellijst doorgeven. 

Lente – voorlopig niet beschikbaar

Zomer – voorlopig niet beschikbaar

Herfst – voorlopig niet beschikbaar

Winter – voorlopig niet beschikbaar

*data kunnen verschuiven i.v.m. weersomstandigheden (verse, seizoensgebonden producten). Uiteraard communiceren wij dit op tijd.

Eerst een keer proberen? Dat kan! We bieden de komende tijd nog losse pakketten aan zodat jij kennis kan maken met onze lekkere, lokale producten.

No data was found

Het abonnement is voor 4 pakketten in het jaar. Elk jaar opzegbaar. Ben je na het eerste pakket niet tevreden? Wij bieden je een bedenktijd van 2 weken aan.

Waarom is een abonnement belangrijk?

Het verschil tussen een los pakket en een abonnement is zekerheid. Niet alleen voor Locals, maar vooral voor de makers die dag in, dag uit hard werken voor duurzame, lokale producten.

Neem bijvoorbeeld Landgoed Zuylestein, zij verzorgen (grotendeels) de groenten voor de pakketten. Het gaat hier om super verse groenten die op tijd ingezaaid, verzorgd en geoogst moeten worden. Op het moment dat de tuinder al weet dat er voor Locals in september 50 pakketten gevuld moeten worden, kan hij hier naartoe werken. Weet hij dit pas twee dagen van tevoren, dan wordt het knap lastig om een juiste hoeveelheid te kunnen leveren.

Hoe kun jij Zuylestein en de andere makers hierbij helpen? Kies dan voor een abonnement. Dit geeft lokale makers een vaste afzetmarkt. Het enige wat jij hoeft te doen is vier keer per jaar een weekend genieten van de hoogste kwaliteit, lokale producten! Wij zorgen voor recepten, verhalen, muziek en spelletjes (:

Waarom is lokaal eten zo belangrijk?

No data was found