Het Utregse Raadseltochie

Denk jij Utrecht echt te kennen of wil je ons stadsie beter leren kennen? Locals Utrecht en Utrecht Made hebben ter ere van Utrecht 900 samen een raadseltocht voor volwassenen door onze binnenstad uitgestippeld. 

Zoek je een leuk team- of familie uitje, dan is dit een unieke kans om al speurend door de stad te wandelen. Duik met je team(s) in de actuele en historische feitjes van ons stadsie. 

Locals Utrecht X Utrecht Made

Locals Utrecht en Utrecht Made vertegenwoordigen samen de makers van onze stad. Locals Utrecht richt zich op de voedselproducenten en Utrecht Made op de materiële makers.

Door lokaal voorop te stellen dragen wij bij aan een kortere productieketen en zo aan een meer gezonde én leefbare stad.

De UUUUUUUTRECHT U900 TAS

Tijdens het slotfeest van U900 hebben wij 500 tassen uitgedeeld die je tijdens het raadseltochie kan gebruiken om proviand in mee te nemen. Heb je de tas gekregen en ga je de tocht lopen? Neem dan natuurlijk de tas lekker mee! Wil je wat lekkers voor onderweg mee? Kom dan langs de winkel voor een broodje, wat snacks en eventueel iets te drinken.