Het Utregse Raadseltochie

Denk jij Utrecht echt te kennen of wil je ons stadsie beter leren kennen? Locals Utrecht en Utrecht Made hebben ter ere van Utrecht 900 samen een raadseltocht voor volwassenen door onze binnenstad uitgestippeld. 

Zoek je een leuk team- of familie uitje, dan is dit een unieke kans om al speurend en smikkelend door de stad te wandelen. Duik met je team(s) in de actuele en historische feitjes van ons stadsie. Je krijgt bij de start een Utrecht 900 canvas tasje mee die gevuld is met lokaal lekkers.

Het Raadseltochie is een lust voor het oog, oor en mond! Geen zintuig slaan wij op deze dag over. 

Locals Utrecht X Utrecht Made

Locals Utrecht en Utrecht Made vertegenwoordigen samen de makers van onze stad. Locals Utrecht richt zich op de voedselproducenten en Utrecht Made op de materiële makers.

Door lokaal voorop te stellen dragen wij bij aan een kortere productieketen en zo aan een meer gezonde én leefbare stad.

Grote en kleine groepen

Het Raadseltochie is ingericht op een halve tot hele dag vermaak, maar kan ook ingekort worden door je op te splitsen in groepen. 

Raadseltochie als dagje uit
Wil je graag met één groep het hele avontuur meemaken? trek dan je wandelschoenen aan en maak er een één daguitje van. Ben je een paar dagen in de stad, dan kan je de tocht ook makkelijk opsplitsen in twee of vier dagen.

Raadseltochie als dagdeel uitje
Ben je op zoek naar een dagdeel uitje voor je collega’s of familie/vrienden? Splits dan jouw hele groep op in twee of vier teams en los de puzzels in groepen op. Door contact te houden met de andere groepen via whatsapp los je de raadsel op. Zo oefen je weer in kleine groepen samenwerken, maar laat je ook zien dat je (sinds Corona) heel goed op afstand met elkaar kunt samenwerken.

Per wandelgroepje 1 boekje.
Elke deelnemer ontvangt een eigen Utrecht 900 snack tas.
Elke deelnemer ontvangt aan het eind een prijs uit de schatkist.

Startpunt | Locals Utrecht - Vismarkt 2