Onze Crowdfunding is geslaagt

De Locals Winkel pakt door!

Bekijk onze crowdfunding campagne

De winkel van Locals Utrecht op de Vismarkt kan blijven, oftewel de pop-upjas gaat uit en de winkeljas gaat aan. Dat betekent dat wij gaan verbouwen! Het geld is binnen, dus wij kunnen onze plannen gaan uitvoeren.

Wij gaan de winkel efficiënter inrichten, zodat er meer plek is voor lokale producten en het to-go assortiment uitgebreid kan worden. Nieuwe apparatuur kunnen wij gaan bestellen zoals een nieuwe koeling, een Roze Bunker tapstation, een tosti-ijzer en logo stickers op de ramen. 

Wat wij doen!

Met Locals Utrecht laten wij mensen in de stad kennis maken met Utrechtse makers. Wij maken ons hard voor het ontwikkelen en versterken van een lokale economie door middel van het verkorten van voedselketens. Zo verbinden wij land en stad! Locals is daarmee hét platform voor Utrechtse voedselproducenten. Wij geloven dat zij met hun producten onze regio mooier en lekkerder maken. In maart 2020 zijn wij begonnen met het Locals pakket om Utrechtse makers door de Lockdown heen te helpen. Nu willen wij met de winkel een vaste plek realiseren waar deze makers hun producten aan de Utrechters kunnen aanbieden. De winkel is het afgelopen jaar ook een vaste plek voor locals geworden waar zij een filterbakkie drinken en de gezelligheid opzoeken.

0
Opgehaald via Voor je Stadsie